NBO Leader group

NBO Leader group
NBO Leader group е бизнес общност за подпомагане и развитие. Ние сме оторизирани дилъри на NWA и членове на Team global. Целта на нашата организация е популяризирането на референтния маркетинг на NWA, както и директните продажби, чрез създаване на стабилни мрежови структури. Ние подкрепяме усилията на нашите партньори и работим заедно за общия успех.

събота, 18 юни 2011 г.

Правилата на успеха в бизнеса


Да даваш!

Лао Дзъ е казал: "Който гледа само себе си, не излъчва в света."

Много хора са заети само със себе си, със своите цели, успехи, с печеленето на пари.

Всичко това не ги прави особенно атрактивни за другите!

Показвайте искрен интерес към вашите партньори и клиенти! Слушайте внимателно това,което ви казват!

В един разговор би трябвало около 80 % от времето да слушате и само около 20 % да говорите и предимно да задавате добри въпроси! Така ще получите ценна информация и ще изградите доверие.

Разберете това което е важно за вашия събеседник или бизнес партньор- това какво искат да постигнат в своя живот. И след това свържете това  с вашите продукти и с бизнес възможността. Интересувайте се от хората! По този начин мрежовият маркетинг ще ви доставя удоволствие  и ще се забавлявате докато работите .


ДА слушате също е една форма на ДАВАНЕ.
Давате на другите внимание и чувство за стойност!

Дарявайки други хора с вашето внимание, окуражавайки ги , признавайки тяхната работа ,с това да ги хвалите , мотивирате... - насочвайки вашия фокус към това да помагате на други хора при достигане на тяхнните цели,вие авоматично ще постигнете своите цели!

Говорете с хората за техните желания, мечти и цели - и след това намерете начин да им помогнете при достигането им!

Започнете да ДАВАТЕ и да решавате ПРОБЛЕМИ. Бъдете полезни за хората и по този начин не само ще имате голям успех,но и ще бъдете щастливи!

 Заключение:
Тайната на щастливия живот е в ДАВАНЕТО!
Бъдете винаги от полза на другите хора, давайте ценни съвети и информация. Направете от всяка една среща специално събитие.

Няма коментари:

NWA

NWA е компания основана 5. 2010 от небезизвестния милиардер Хелмут Спикер. В новия консорциум той обединява 80 % от продуктите, които се предлагат чрез директни продажби в един единствен маркетингов план. Гаранция за успех е 100% собствено финансиране. Компанията също така разполага с огромен изчислителен и логистичен център. Инвестициите в проекта възлизат на над 20 млн. евро във фабрики, новипатенти и усъвършенствани продукти, работници и служители. NWA дистрибутира чрез регистриране на международни партньори – мрежов маркетинг

Мрежовият маркетинг предоставя уникална възможност за всеки желаещ да стартира свой собствен бизнес. Членовете на общността получават работещо ноу-хау, фирмено обучение и подкрепа. Това са първите и задължителни условия за успех. Освен търговски марж от 40% компанията предлага мотивиращи отстъпки и бонусни системи.

12-те активни платформи на NWA осигуряват около 30 000 висококачествени продукта, на разположение на търговските представители. ). В бизнес отношение, сътрудникът разполага със стока, в която не влага собствени средства, няма ангажименти свързани с транспорт, логистика, обмитяване и излишна документация. Няма счетоводни разходи, тъй като при регистрация той получава ID номер и собствена страница свързана с изчислителния център на компанията. По този начин той има 24 часов достъп до финансовата информация на своята мрежа. Сътрудниците получават този шанс да развият своя бизнес единствено и само при покупка на продукти за 99лв.

И ако тези аргументи не са ви достатъчни да стартирате веднага, то бизнеса не е вашата силна страна.

Индивидуални парфюми, козметика и хранителни добавки